Glasmästare - Aktuell information om bra Glasmästare
Glasmästare i Sala

Glasmästare i Sala

Det finns totalt 5 glasmästare eller företag som arbetar med glas och fönster i Sala där flera av dessa glasmästerier har lång erfarenhet af att laga glasrutor och glasa in tavlor och ofta har det funnits glasmästare i flera generationer som drivit glasmästeriet. Det kan vara svårt att hitta den bästa glasmästare i Sala som snabbt kan hjälpa till att byta ut glasrutan samtidigt som priset är överkomligt. En klar fördel är om du kan få tips på en bra och duktigt glasmästare av någon som tidigare anlitat glasmästare flera gånger. Information, betyg och omdöme om olika glasmästare i Sala kan oftast hittas på nätet.


I Västmanland och i Sala finns det många glasmästare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika glasmästerier på nätet beträffande typ av glasarbeten de gör och kostnader för olika glasytor. Om du kontaktar en glasmästare är det bra ifall du kan specificera tydligt typa av glas, tjocklek och storlek som kan du snabbt få en prisuppskattning. En hel del info kan du också få genom att kolla webbsidor från olika glasmästare i Sala.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig glasmästare i Sala är att välja något av glasmästerierna nedan eller söka vidare på internet:


Alla glasmästarna i Sala

Ramboden i Sala

Collingatan 32

733 32 Sala

Karlssons Glas i Sala

Bergslagsgatan 1E

733 31 Sala

Bilia Personbilar AB

Oriongatan 1

733 40 Sala

Propeak Energispar

Långgatan 14

733 39 Sala

Sala Tavelverkstad

Norrbygatan 23

733 31 Sala