Glasmästare - Aktuell information om bra Glasmästare
Glasmästare i Kalix

Glasmästare i Kalix

Det finns totalt 4 glasmästare eller företag som arbetar med glas och fönster i Kalix där flera av dessa glasmästerier har lång erfarenhet af att laga glasrutor och glasa in tavlor och ofta har det funnits glasmästare i flera generationer som drivit glasmästeriet. Det kan vara svårt att hitta den bästa glasmästare i Kalix som snabbt kan hjälpa till att byta ut glasrutan samtidigt som priset är överkomligt. En klar fördel är om du kan få tips på en bra och duktigt glasmästare av någon som tidigare anlitat glasmästare flera gånger. Information, betyg och omdöme om olika glasmästare i Kalix kan oftast hittas på nätet.


I Norrbotten och i Kalix finns det många glasmästare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika glasmästerier på nätet beträffande typ av glasarbeten de gör och kostnader för olika glasytor. Om du kontaktar en glasmästare är det bra ifall du kan specificera tydligt typa av glas, tjocklek och storlek som kan du snabbt få en prisuppskattning. En hel del info kan du också få genom att kolla webbsidor från olika glasmästare i Kalix.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig glasmästare i Kalix är att välja något av glasmästerierna nedan eller söka vidare på internet:


Alla glasmästarna i Kalix

RP Glasfiber

Stabsvägen 15

952 51 Kalix

Kalix Glasmästeri AB

Norra Parkgatan 7

952 34 Kalix

Åströms Glas AB

Backgatan 6

952 32 Kalix

Sandbergs Bygg & Rep

Bandvägen 20

952 36 Kalix