Glasmästare - Aktuell information om bra Glasmästare
Glasmästare i Kalmar

Glasmästare i Kalmar

Det finns totalt 7 glasmästare eller företag som arbetar med glas och fönster i Kalmar där flera av dessa glasmästerier har lång erfarenhet af att laga glasrutor och glasa in tavlor och ofta har det funnits glasmästare i flera generationer som drivit glasmästeriet. Det kan vara svårt att hitta den bästa glasmästare i Kalmar som snabbt kan hjälpa till att byta ut glasrutan samtidigt som priset är överkomligt. En klar fördel är om du kan få tips på en bra och duktigt glasmästare av någon som tidigare anlitat glasmästare flera gånger. Information, betyg och omdöme om olika glasmästare i Kalmar kan oftast hittas på nätet.


I Kalmar län och i Kalmar finns det många glasmästare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika glasmästerier på nätet beträffande typ av glasarbeten de gör och kostnader för olika glasytor. Om du kontaktar en glasmästare är det bra ifall du kan specificera tydligt typa av glas, tjocklek och storlek som kan du snabbt få en prisuppskattning. En hel del info kan du också få genom att kolla webbsidor från olika glasmästare i Kalmar.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig glasmästare i Kalmar är att välja något av glasmästerierna nedan eller söka vidare på internet:


Alla glasmästarna i Kalmar

Clasons Måleri AB

Slöjdaregatan 2

393 53 Kalmar

GlasNet AB

Rigavägen 2A

393 56 Kalmar

PEJI Aluminium och Glassystem AB

Polhemsgatan 1

392 39 Kalmar

Bröderna Olssons Byggvaror Woody

Dösebackevägen 1

392 39 Kalmar

LSE Mark

Dokumentvägen 34

394 70 Kalmar


Fler glasmästare i Kalmar

Florins Eftr. AB

Södra Vägen 62

392 45 Kalmar

Hemmafönster AB

Eklyckegatan 8

392 47 Kalmar