Glasmästare - Aktuell information om bra Glasmästare
Glasmästare i Bollnäs

Glasmästare i Bollnäs

Det finns totalt 4 glasmästare eller företag som arbetar med glas och fönster i Bollnäs där flera av dessa glasmästerier har lång erfarenhet af att laga glasrutor och glasa in tavlor och ofta har det funnits glasmästare i flera generationer som drivit glasmästeriet. Det kan vara svårt att hitta den bästa glasmästare i Bollnäs som snabbt kan hjälpa till att byta ut glasrutan samtidigt som priset är överkomligt. En klar fördel är om du kan få tips på en bra och duktigt glasmästare av någon som tidigare anlitat glasmästare flera gånger. Information, betyg och omdöme om olika glasmästare i Bollnäs kan oftast hittas på nätet.


I Gävleborg och i Bollnäs finns det många glasmästare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika glasmästerier på nätet beträffande typ av glasarbeten de gör och kostnader för olika glasytor. Om du kontaktar en glasmästare är det bra ifall du kan specificera tydligt typa av glas, tjocklek och storlek som kan du snabbt få en prisuppskattning. En hel del info kan du också få genom att kolla webbsidor från olika glasmästare i Bollnäs.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig glasmästare i Bollnäs är att välja något av glasmästerierna nedan eller söka vidare på internet:


Alla glasmästarna i Bollnäs

Bollnäs Glas AB

Fabriksgatan 7

821 33 Bollnäs

Hammarbergs Glasmästeri AB

Västra Stationsgatan 6

821 43 Bollnäs

Bollnäs Bilaffär AB

Renshammarvägen 14B

821 50 Bollnäs

Glasmästar´n i Häggesta AB

Industrigatan 9

821 41 Bollnäs