Glasmästare - Aktuell information om bra Glasmästare
Glasmästare i Falun

Glasmästare i Falun

Det finns totalt 5 glasmästare eller företag som arbetar med glas och fönster i Falun där flera av dessa glasmästerier har lång erfarenhet af att laga glasrutor och glasa in tavlor och ofta har det funnits glasmästare i flera generationer som drivit glasmästeriet. Det kan vara svårt att hitta den bästa glasmästare i Falun som snabbt kan hjälpa till att byta ut glasrutan samtidigt som priset är överkomligt. En klar fördel är om du kan få tips på en bra och duktigt glasmästare av någon som tidigare anlitat glasmästare flera gånger. Information, betyg och omdöme om olika glasmästare i Falun kan oftast hittas på nätet.


I Dalarna och i Falun finns det många glasmästare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika glasmästerier på nätet beträffande typ av glasarbeten de gör och kostnader för olika glasytor. Om du kontaktar en glasmästare är det bra ifall du kan specificera tydligt typa av glas, tjocklek och storlek som kan du snabbt få en prisuppskattning. En hel del info kan du också få genom att kolla webbsidor från olika glasmästare i Falun.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig glasmästare i Falun är att välja något av glasmästerierna nedan eller söka vidare på internet:


Alla glasmästarna i Falun

Samglas Falun

Matsarvsvägen 8

791 77 Falun

Gruvbergets Snickeri

Tunavägen 42

791 61 Falun

Ramhuset

Sturegatan 67

791 62 Falun

Wiklunds Glasmästeri

Norra Järnvägsgatan 31

791 35 Falun

Eliassons Fönster

Stora Källviken 85

791 93 Falun